Hei tulevat konepaja-alan ammattilaiset ja alasta kiinnostuneet!

Ka-Mu on mukana TE-palveluiden TE-live lähetyksessä esittelemässä yritystään työpaikkana. Ka-Mu on TE-live lähetyksessä 9.11. Klo 14.

TE-live on TE-palveluiden tuottama palvelu. TE-live kertoo itsestään seuraavasti: Te-live-lähetyksissä kuulet työnantajien ja työntekijöiden näkemyksiä työpaikoista ja millaista työn tekeminen todella on. Saat syvällisemmän kuvan vapaista työpaikoista ja millaisia työntekijöitä etsitään. Kiteytetysti, TE-livessä pääset kuulemaan tarkemmin siitä, millaista työvoimaa me Ka-Mulla etsimme ja miksi juuri meille kannattaisi tulla.

Ka-Mu Oy on vuonna 1982 perustettu alihankintakonepaja, joka keskittyy vaativiin
asiakasräätälöityihin tuotteisiin. Ka-Mu tuottaa konepaja-alan palveluita hyvin laajalla spektrillä.
Tekemisessä mukana ovat muun muassa nykyaikaiset CNC-tuotantokalustot, 3D-suunnittelu ja vankka ammattitaito. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Valmet Oyj ja Maillefer Extrusion. Sijaitsemme Karstulassa, vehreässä Keski-Suomessa.

Kiinnostaako uramahdollisuudet huippuluokan konepajassa? Ihmiset luovat Ka-Mun. Panostamme siihen, että olemme alan huippuosaajia ja meillä on kova arvostus omaa tekemistämme kohtaan. Ka-Mulla panostamme hyvään yhteishenkeen, sillä Ka-Mulaisille tärkeää on viihtyminen ja hyvän työyhteisön tuki.

Etsimme erityisesti uusia konepaja-alan osaajia joukkoomme. Toivomme itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä CNC-koneistajia työstökeskuksille ja sorveille. Edellytämme aikaisempaa CNC-koneistuskokemusta yksittäiskappale- tai piensarjatuotannosta.
Perehdytämme uudet osaajat koneidemme ohjausjärjestelmiin sekä käyttämäämme MasterCam-suunnittelujärjestelmään.

Kaikki vähääkään alasta kiinnostuneet, tervetuloa paikalle ja opitte lisää Ka-Mun toiminnasta ja tekemisestä. Nähdään TE-livessä 9.11!