Suomen positiivisin konepaja

Ka-Mun toiminnan keskiössä ovat ihmiset, sillä ihmiset luovat yrityksen.

Meidän tarina

– Osaaminen

Luotamme omaan tekemiseen

Ka-Mu tarjoaa konepaja-alan palveluita laajalla spektrillä. Osaamisemme on ammattitaitoista ja monipuolista, joka keskittyy vaativiin asiakasräätälöityihin tuotteisiin. Kaikki vaikeatkin kappaleet, mitkä on koneistettavissa, on osaamistamme ja meille mahdotonkin on mahdollista. Panostamme siihen, että olemme alan huippuosaajia ja meillä on kova arvostus omaa tekemistämme kohtaan.

Tutustu palveluihin

– Työyhteisö

Rehellisyys, rohkeus ja rock´n roll!

Ka-Mulla panostamme laadukkaan työn tekemisen edellytyksiin ja hyvään yhteishenkeen. Ka-Mulaisille tärkeää on viihtyminen ja hyvän työyhteisön tuki. Joustammekin porukalla puolin ja toisin, sillä meillä on usko ja luotto omaan ja toisen tekemiseen. Näin ne hommat nimittäin hoidetaan meillä päin.

Ka-Mu huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista erinäisin tavoin, kuten esimerkiksi työsuhdepyörillä. Kun henkilöstön hyvinvointi ja ainutlaatuinen asiakaskokemus ovat yrityksen ykkösprioriteetteja, on jatkuvalle kehittymiselle parhaat edellytykset. Missiomme on olla Suomen positiivisin konepaja ja seisomme sen takana ylpeästi.

– Karstula

Sijaitsemme keskellä parasta Suomea

Ka-Mu sijaitsee Karstulassa eli Järvi-Suomessa. Karstula on vireä kylä, josta löytyy toimintaa ja palveluita. Karstulassa pääsee toteuttamaan omia maalaiselämän haaveita, sillä paikka on juuri sopivan kokoinen ja rauhallinen. Rauhallisessa kylässä mieli lepää, ja töiden jälkeen on helppo hengähtää.

Karstula on osa Sydänsuomea

– Töihin Ka-Muksi?

Erilaiset ihmiset ovat
Ka-Mun rikkaus

Meistä on moneksi – Ka-Mulla työskentelee muun muassa koneistajia, logistiikan osaajia ja tuotekehityksen sekä suunnittelun ammattilaisia. Koulutustaustaa on esimerkiksi insinööreistä opistotasoisiin, suoraan koulun penkiltä tulleita tai vaikkapa jo koulussa oppisopimuksella meillä aloittaneita. Meillä jokainen saa olla oma itsensä. Kiinnostaako uramahdollisuudet huippuluokan konepajassa? Lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen: juha.jarvi@ka-mu.fi.

Tutustu Ka-Muun