Rehellisyys, rohkeus ja rock´n roll!

Ka-Mu Oy on vuonna 1982 perustettu alihankintakonepaja, joka keskittyy vaativiin asiakasräätälöityihin tuotteisiin.

Tutustu osaamiseemme

– Meidän tarina

Henkilöstön ja asiakkaidensa arvostama huippuosaajien konepaja

Ka-Mu Oy on vuonna 1982 perustettu alihankintakonepaja, joka keskittyy vaativiin asiakasräätälöityihin tuotteisiin. Sijaitsemme Keski-Suomessa Karstulassa ja työllistämme lähes 30 itseohjautuvaa ammattilaista. Toimintamme on projektiluonteista ja asiakkaamme ovat laadukkaista tuotteistaan ​​tunnettuja kotimaisia ​​sekä kansainvälisiä yrityksiä.

Positiivista kehitystä ja hyvää henkeä ylläpitämällä voimme suhtautua luottavaisesti yrityksemme tulevaisuuteen. Tämä vaatii meiltä innovatiivisuutta, rohkeutta ja halukkuutta kehittää omaa toimintaamme vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti.

Ota yhteyttä

– Henkilöstöstään
välittävä yritys

Jokainen saa olla oma itsensä

Ihmiset luovat yrityksen. Ka-Mu välittää työntekijöistään ja luottamus työntekijöiden ja johdon välillä on vahva ja avoin. Ka-Mun työntekijöille on tärkeää viihtyä työssään ja yhteishenki on hyvä. Olemme alan erikoisosaajia ja työskentelemme itseohjautuvasti matalassa hierarkiassa luottaen omaan tekemiseen.

Kun henkilöstön hyvinvointi ja ainutlaatuinen asiakaskokemus ovat yrityksen ykkösprioriteetteja, on jatkuvalle kehittymiselle parhaat edellytykset. Kehittämällä toimintamalleja ja henkilöstön osaamista, takaamme positiivisen asiakaskokemuksen sekä työntekijäkokemuksen.

Millaista Ka-Mulla työskentely on?

– Mitä Ka-Mu tekee?

Luotettava kovan luokan ja osaamisen konepaja

Ka-Mu tuottaa konepaja-alan palveluita hyvin laajalla spektrillä, sillä nykyaikainen CNC-tuotantokalusto, 3D-suunnittelu, vankka ammattitaito ja sertifioidut toimintamallit takaavat tuotteidemme ja toimintamme korkean laadun. Meitä Ka-Mulaisia motivoi jopa mahdottomaltakin vaikuttavat osat, sillä koemme sen hyvänä haasteena.

Ydinosaamistamme ovat muun muassa mittatarkkojen ja korkeaa laatua vaativien tuotteiden valmistus. Kilpailuetumme on hyvin ammattitaitoiset osaajat. Jokainen tuotannon työntekijä tekee työtään CAD/CAM -järjestelmäämme hyödyntäen. Ka-Mu on siis kovan luokan ja osaamisen konepaja sekä luotettava toimija alallaan.

Ka-Mulla työskentelee eri alan osaajia esimerkiksi johdon, myynnin ja markkinoinnin, hankinnan, koneistuksen, suunnittelun ja tuotekehityksen parissa. Monimuotoiset taidot takaavat Ka-Mun vahvan teknisen osaamisen. Laatu on yksi keskeisimmistä asioista ja sen tavoittelu ohjaakin meitä tuotteen valmistuksen jokaisessa vaiheessa.

– Mikä vie Ka-Mua eteenpäin?

Ainutlaatuinen asiakaskokemus syntyy henkilöstön hyvinvoinnin kautta

Jotta tekemisemme kulkee eteenpäin asiakaslähtöisesti ja työntekijäkeskeisesti, olemme sopineet seuraavista yhteisistä pelisäännöistä. Vaalimalla niitä, huolehdimme toimintamme kehityksen tapahtumisen ihmislähtöisellä otteella.

Lue lisää osaamisestamme

Visio

Henkilöstön ja asiakkaidensa arvostama huippuosaajien konepaja

Missio

Suomen positiivisin konepaja

Arvot

Rehellisyys, rohkeus ja rock´n roll!

Asiakaslupaus

Uskallusta ja osaamista yllättää positiivisesti

– Asiakkaat

Uskallusta ja osaamista yllättää positiivisesti

Paperikoneita valmistava Valmet Oyj on ollut Ka-Mun asiakkaana jo 80-luvulta lähtien ja on edelleen yksi suurimmista asiakkaistamme.

Maillefer Extrusion, joka on maailma johtavin voimakaapeleiden tuotantojärjestelmien toimittaja, on ollut Ka-Mun asiakkaana 2010-luvulta lähtien. Yhteistyömme Maillefer Extrusionin kanssa on kasvanut ja laajentunut vuosi vuodelta. Asiakkuus on kasvanut yhdeksi merkittävimmäksi alihankkija/päämies -yhteistyösuhteeksi Ka-Mulle.

Lisäksi Ka-Mulla on muutama muu merkittävä päämies, joista jokainen on oman alansa suurimpien joukossa maailmalla.

Ota yhteyttä

– BlingFactory

Intohimoisen tekemisen seurauksena syntyi Euroopan suurin
billet-osien valmistaja

Ka-Mulla on lisäksi oma Blingfactory-verkkokauppa, jossa asiakkaina ovat moottorikelkkaharrastajat Euroopassa. Kehitämme ja valmistamme BlingFactory-verkkokauppaan myytäviä moottorikelkan tuunauksessa tarvittavia billet-osia ja -osakokonaisuuksia. Blingfactoryn asiakkaina on pohjoismaissa myös moottorikelkkojen huoltoliikkeitä ja jälleenmyyjiä, jotka varustavat asiakkailleen myytäviä kelkkoja Blingfactoryn osilla.

BlingFactory