Henkilöstön ja
asiakkaidensa arvostama
huippuosaajien konepaja

Tinkimättömän työn tuloksena syntyy vuosia kehitettyä tietotaitoa ja osaamista

Meidän tarina

– Enemmän kuin sopimusvalmistaja

Helppo ja luotettava kumppani

Pienestä alihankintakonepajasta on tinkimättömällä työllä kasvanut oman alueensa merkittävä työnantaja. Tänä päivänä olemme enemmän kuin vain sopimusvalmistaja. Olemme joustava konepaja-alan palveluyritys, jonka tietotaitoa olemme kehittäneet vuosia.

Ydinosaamistamme ovat muun muassa mittatarkkojen tuotteiden ja korkeaa laatua vaativien tuotteiden valmistus koneistamalla. Kilpailuetumme on hyvin ammattitaitoiset osaajat. Jokainen tuotannon työntekijä tekee työtään CAD/CAM -järjestelmäämme hyödyntäen.

Tuotamme konepaja-alan palveluita hyvin laajalla spektrillä, laatu tekemisen keskiössä.

– Laadukas konekanta

CNC-koneistus

Nykyaikaiset CNC-työstökoneet muodostavat tuotantomme ytimen. Meillä on 15 CNC-työstökonetta – koneistuskeskuksia ja sorveja. Osa koneistuskeskuksistamme on 4– tai 5-akselisia koneita. Muutamat sorveistamme on varustettu pyörivillä työkaluilla. Kaikki tuotantomme perustuu 3D-mallinnukseen, jonka taitaa jokainen koneistajamme. Suurin työstöala on 1300 x 760 mm.

Moniakselisten työstökoneiden avulla pystymme valmistamaan hyvinkin monimuotoisia kappaleita. Pystymme koneistamaan eri materiaaleja hyvin laajasti, esimerkiksi eri muovilaatuja, rakenneteräksiä, seostettuja teräksiä, haponkestäviä teräksiä, pronssiseoksia ja eri alumiiniseoksia.

– Tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa

Suunnittelu ja tuotekehitys

Suunnittelun ja tuotekehityksen palveluihin kuuluu tuotesuunnittelu- ja kehitys 3D-työkaluilla, yksittäiskappaleiden luonti sekä 3D-mallinnus.
Käytämme laserskannausta ja 3D-mallinnusta niin sanotussa reverse engineering -suunnittelussa sovittamalla valmistettavia tuotteita olemassa olevaan rakenteeseen. Asiakkaamme voivat lähettää meille osan, johon kaipaavat uudistamista. Osa voi olla vaurioitunut, tai siihen toivotaan sovitettavan uusia osia. Käyttämällä laserskanneria, pystymme luomaan olemassa olevasta osasta 3D-mallin jatkosuunnittelua varten.

Ka-Mulla työskentelee myös tuotekehityssuunnittelun asiantuntijoita, jotka tekevät tuotekehitystä ja -suunnittelua verkkokaupassa myytäviin omiin tuotteisiimme. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, kehittämällä uusia tuotteita heidän tarpeisiin. Usein asiakas saa ideansa pohjalta kehitetyn tuotteen itselleen testattavaksi veloituksetta. Testausjakson jälkeen tuote laitetaan Blingfactory-verkkokauppaamme myytäväksi.

Tutustu blingfactoryyn!

– Muutakin kuin koneistamista

Lankasahaus ja uppokipinä (EDM)

Kipinätyöstö (EDM) on metalliesineiden valmistustapa, jossa materiaalia poistetaan sähkön avulla elektrolyyttinesteeseen upotetusta metallikappaleesta, Kipinätyöstössä hyödynnetään sähköisen kipinöinnin aiheuttamaa termistä eroosiota työstettävän kappaleen pinnalla Menetelmän etuna on sen tarkkuus ja soveltuvuus karkaistuihin materiaaleihin. EDM:llä voidaan tehdä erittäin vaikeita, suurta toleranssia vaativia muotoja, joita ei voida tehdä koneistamalla.

Hitsaus monille eri materiaaleille

Tarjoamme monimuotoisesti korkealaatuisten eri materiaalien hitsauspalveluita.

  • Alumiinin hitsaus

  • Haponkestävien ja ruostumattomien terästen hitsaus

  • Rakenneterästen hitsaus

  • Nuorrutusterästen hitsaus

  • Hitsausmenetelmät – TIG, MIG, MAG, MMA

– Joustavuutta ja helppoutta – alusta loppuun!

Logistiikka, kokoonpano ja viimeistely

Haluamme luoda palvelumme mahdollisimman helpoksi ja sujuvaksi asiakkaillemme, joten logistiikka, kokoonpano ja viimeistely on osa palveluitamme.
Kokoonpano ja viimeistely kuuluvat automaattisesti toimitukseen. Voimme toimittaa osakokoonpanon suoraan lopulliseen määränpäähän, jossa se kootaan suoraan tuotantolinjalle.

Töihin Ka-Mulle?

– Blingfactory

Euroopan suurin moottorikelkkojen
billet-osien valmistaja ja myyjä

Ammattitaitoisten alihankintatuotteiden lisäksi haluamme tuottaa korkean laadun tuotteita myös yksittäisasiakkaille. Tuotamme ja myymme billet- ja viritysosia moottorikelkkoihin ja autoihin korkealaatuisista alumiiniseoksista.

Olemme tällä hetkellä Euroopan suurin moottorikelkkojen billet-osien valmistaja ja myyjä. Billet-osilla voi kohentaa ajoneuvonsa ulkomuotoa, sekä parantaa sen suorituskykyä, kestävyyttä ja käytettävyyttä. Monissa tapauksissa billet-osia käytetään myös moottorikelkan alkuperäisten osien korvaamiseen.

Blingfactory syntyi Ka-Mun omien työntekijöiden kiinnostuksen kohteista ja harrastuksista. Verkkokaupan löydät osoitteesta www.blingfactory.fi

Tästä monipuoliseen billet-osien maailmaan