Esitteillä uusi CNC-koneemme: Doosan PUMA400

Varmistaaksemme asemamme konepaja-alan moderneina edelläkävijöinä, olemme uudistaneet konekantaamme. Viimeisin merkittävä hankintamme on Doosan PUMA400 CNC -sorvi. Uuden hankinnan avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme monipuolisemmin ja kilpailukykyisemmin.

Lisätehoa sorvaukseen

Uusi hankinta vie Ka-Mun tuotantokapasiteettia eteenpäin harppoen. Kone lisää isojen kappaleiden sorvauskapasiteettia tehostaen samalla niiden valmistusta pyörivien työkalujen ansiosta.

PUMA400:n pyörivien työkalujen ansiosta samalla työstökerralla voidaan tehdä myös erilaisia jyrsintä- ja poraustyövaiheita. Tämä valmistustapa parantaa myös kappaleiden mittatarkkuutta kiitettävästi.

Tehokas tapa valmistaa sorvauskappaleita

Koneen tukevuus-, teho- ja vääntömomenttiominaisuudet riittävät isojen noin metrin mittaisten kappaleiden valmistamiseen, pääosin kappaleet ovat halkaisijaltaan yli 200mm. Materiaaleista PUMA400 syö monia: esimerkiksi erilaiset hiiliteräkset, haponkestävät teräkset, alumiinit, pronssilaadut ja muovit työstyvät tehokkaasti. Näin pääsemme työstämään koneella kaikkia valmistuksessa käyttämiämme materiaaleja – tulossa on parasta laatua Ka-Mun tapaan!