Hei keskisuomalainen nuori! Pysyykö työkalut käsissäsi? Kiinnostaako tekniikka? Saatat olla tulevaisuuden keskisuomalainen valmistavan ja tuotannollisen teollisuuden osaaja. Olemme mukana TekijäKS-teemaviikolla 7.-11.11.2022. Kaikki teemaviikolla mukana olevat valmistus- ja tuotantoalan yritykset tulevat toteuttamaan erilaisia aktiviteetteja omalla alueellaan.

Marraskuussa 2022 Keski-Suomen Kauppakamari järjestää TekijäKS-teemaviikon, jossa päästään pohtimaan ja esittelemään valmistus- ja tuotantoalan aikaisempaa kehitystä sekä tulevaisuutta Keski-Suomen kunnissa. Keskiössä on varsinkin tulevat uramahdollisuudet ja työllistyminen, sekä niihin liittyvät kysymykset kyseisten alojen parissa.

TekijäKS-teemaviikolla varsinkin tulevaisuuden tärkeimmät osaajat, eli nuoret ja opiskelijat pääsevät osallistumaan ja oppimaan Keski-Suomen valmistus- ja tuotantoalan mahdollisuuksista. Ka-Mu on mukana, sillä olemme kiinnostuneet uusista alan osaajista.

10.-11.11. TekijäKS-viikolla toteutetaan Ka-Mun avointen ovien päivät. 10.11. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston opiskelijat pääsevät tutustumaan Ka-Mun toimintaan, jolloin mukana oppilaille on myös Stand Up-komiikkaa. 11.11. toimintaan taas tutustuvat Karstulan yläasteen 9. Luokkalaiset. Nuoret tulevaisuuden osaajat ovat päässeet mukaan tekemiseen jo ennen TekijäKS-viikkoa, sillä Karstulan lukion 3. Vuoden oppilaat ovat tehneet päivän suunnitelmat molemmille näistä päivistä. Muutama kyseisistä opiskelijoista on myös Ka-Mun Avoimet Ovet-päivässä mukana auttamassa viemään päivän suunnitelmaansa läpi.

Ka-Mu tarjoaa konepaja-alan palveluita laajalla spektrillä. Osaamisemme on ammattitaitoista ja monipuolista, joka keskittyy vaativiin asiakasräätälöityihin tuotteisiin. Kaikki vaikeatkin kappaleet, mitkä on koneistettavissa, on osaamistamme. Ka-Mu sijaitsee Karstulassa eli Järvi-Suomessa ja on oman alueensa yrityksellinen menestystarina. Karstula on vireä kylä, josta löytyy toimintaa ja palveluita.

Tule siis paikalle, mikäli ura konepajalla huippujengissä kiinnostaa.