Ka-Mu mukana
vuoden 2022 rekrymessuilla

TUTUSTU MESSUIHIN

Tervetuloa tutustumaan Ka-Muun Jyväskylän Paviljonkiin vuoden 2022 rekrymessuilla. Rekrymessut kertovat itsestään seuraavasti: “Rekry, työelämä & koulutus -tapahtuma kokoaa yhteen rekrytoivat yritykset ja oppilaitokset, työpaikkaa vaihtavat tai etsivät ammattilaiset sekä uutta uraa, alaa tai yrittäjyyttä harkitsevat. Tapahtumaan on vapaa pääsy.”

Haemme messuilta uusia konepaja-alan osaajia joukkoomme. Etsimme erityisesti itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä CNC-koneistajia työstökeskuksille ja sorveille. Edellytämme aikaisempaa CNC-koneistuskokemusta yksittäiskappale- tai piensarjatuotannosta. Perehdytämme uudet osaajat koneidemme ohjausjärjestelmiin sekä käyttämäämme MasterCam-suunnittelujärjestelmään.

Mikäli Ka-Mu ei ole ennestään kovin tuttu tai kaipaat muistin virkistystä, tässä vielä kertaus Ka-Mun tarinaan:

Ka-Mu sijaitsee Karstulassa, jossa luonto ja ihmiset ovat lähellä. Meillä on Keski-Suomessa pitkät juuret, jotka saivat alkunsa jo vuonna 1982. Ajan kuluessa myös meidän toimintamme on muuttanut muotoaan. Pienestä alihankintakonepajasta on tinkimättömällä työllä kasvanut oman alueensa merkittävä työnantaja sekä menestystarina. Kaikki asiakkaamme ovat oman alansa kärkiyrityksiä maailmassa, joten myös laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Tavoitteita kohti matkatessa, olemme vuosien varrella modernisoineet konekantaamme ja investoineet paljon omaan tekemiseen.

Ka-Mun ydinosaamista on mittatarkkojen, monimuotoisten ja korkeaa laatua vaativien konepajatuotteiden valmistus koneistamalla. Panostamme siihen, että olemme alan huippuosaajia ja meillä on kova arvostus omaa tekemistämme kohtaan.

Erilaiset ihmiset ovat Ka-Mun rikkaus. Meillä jokainen saa toteuttaa itseään ja siksi me olemmekin Suomen positiivisin konepaja.

Oletko tuleva tai jo kouluttautunut koneistaja, sorvaaja, logistiikan osaaja tai muuten tuleva konepaja-alan ammattilainen? Tutustumme mielellämme uusiin tuleviin osaajiin ja vanhoihin taitajiin, jotka ovat kiinnostuneet konepaja-alan mahdollisuuksista. Kehotamme teitä rohkeasti tulla juttelemaan meille rekrymessuilla 22.9.2022.